Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner, faimosul parasutist, formeaza un cuplu. Vedeta l-a facut atat de tare sa se indragosteasca de ea pe barbatul din Cartea Recordurilor, incat deja circula zvonuri in cercurile lor de prieteni cum ca Felix are planuri de casatorie cu prezentatoarea romanca.

Felix Baumgartner a devenit cel mai reputat parasutist al tuturor timpurilor, cand a intrat in Cartea Recordurilor pentru saltul din stratosfera.

Barbatul si-a declarat dragostea pentru Mihaela Radulescu prin intermediul unei retele de socializare, iar acum prietenii cuplului spun ca barbatul se gandeste serios sa se aseze la casa lui alaturi de diva de Monaco. Mihaela este deja cunoscuta in presa din Austria drept femeia care il va determina pe Felix sa paseasca in fata altarului.

Gestul parasutistului de a-si declara sentimentele profunde pentru Mihaela Radulescu, in public, a venit in urma unos speculatii aparute saptamana trecuta. Acesta a fost acuzat ca i-ar fi infidel frumoasei romance, insa acesta a dorit sa clarifice situatia, declarand-o pe prezentatoare ca fiind unica lui iubita si, mai mult, iubirea vietii sale.

„Cand Einstein a spus ca imaginatia este mai importanta decat cunoasterea sunt sigur ca nu s-a gandit la cat de multe fete se vor intitula ca fiind iubitele mele. Permiteti-mi sa v-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg. Ea este singura iubita din viata mea, iubirea vietii mele si cea mai desteapts si sexy femeie la care am visat mereu. Ea ma iubeste pentru ceea ce sunt”, a clarificat Felix Baumgartner.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.