Felina la felina trage, iar extravaganta cu extravaganta se plateste! Asta putem spune despre Oana Zavoranu.

Felinele sunt recunoscute pentru tenacitatea lor, pentru blandetea si „mierosenia” fatarnica, pentru ghearele mascate gata oricand de atac. Trei caracteristici care i se poatrivesc de minune si Oanei Zavoranu, care mai nou si-a achizitionat o pisica superba, pe care a cheltuit o suma destul de impresionanta, cu care o familie normala ar fi petrecut 2 concedii intr-un resort de lux., 2000 de euro.

Noua achizitie a vedetei este un motanel din rasa Maine Coon, pe nume Shadow. Potrivit unui expert in rasa Maine Coon, aceasta „este o rasa extrem de sociabila, in special cu copiii si cu alte animale, foarte întelegatoare, sunt foarte atasate de casa si de stapan. Nu sunt genul de pisici care sa vina tot timpul sa se aseze la tine in brate , dar sunt tot timpul in preajma ta.”

Gurile rele spun ca Oana a vrut sa isi aline suferinta cauzata de moartea mamei ei cu acest motanel.

Nu stim daca este adevarat, dar putem spune ca numele motanelului, Shadow,  poate sugera acest lucru, sau, asa cum am spus la inceputul articolului, poate reprezenta o „umbra” a vedetei, un animal care o caracterizeaza din toate punctele de vedere.

Sursa: SpyNews

Leave a Reply

Your email address will not be published.