Senatorul Elena Udrea are parte numai de emotii de cand se afla dupa gratii! Aceasta va avea parte de o noua “vizita” a politistilor raspunzatori cu ordinea intre detinuti. Organele competente desemnate sa verifice in amanunt celula in care Udrea isi traieste cea mai neagra perioada a vietii vor veni din nou in inspectie.

Elena Udrea se afla in arest preventiv in dosarul “Gala Bute”, iar pe culoarul Arestului Capitalei circula zvonul ca celulele care gazduiesc persoanele anchetate in diverse dosare de renume vor fi verificate in amanunt de oamenii legii.

Blonda de la Cotroceni va fi scoasa din celula, pe lolul arestului, alaturi de celelalte colege, ca si saptamana trecuta, pentru ca politistii desemnati sa verifice daca exista nereguli.

“In locul in care este inchisa fosta blonda de la Cotroceni se vor cauta in paturi sau in dulapuri obiecte interzise, telefoane mobile, droguri sau medicamente care nu sunt prescrise de medic, precum si alimente necorespunzatoare. Conform procedurii, toate aceste actiuni se fac dupa vizitele primite de detinuti, si ele sunt obligatorii pentru bunul mers al lucrurilor. Asa ca, nici saptamana aceasta nu se va face exceptie, iar Udrea este deja obisnuita cu regulile “, au spus surse cu acces la Arestul Capitalei.

Desi Elenei Udrea ii va fi permis sa paraseasca celula, in timpul verificarilor, apropiatii sau avocatii aflati in incinta nu vor avea dreptul sa o viziteze. Protocolul spune ca detinutii trebuie sa fie la fata locului in momentul cand se fac perchezitiile in celule.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.