Elena Gheorghe pe coperta Unica

Elena Gheorghe e vedeta de pe coperta celui mai nou număr al revistei Unica, pe piață din 23 iulie. Cântăreața e protagonista unei ședințe foto deosebite. Ea a ales să pozeze în costum de baie pe plaja de la Mamaia. Locul în care se afla într-o minivacanță alături de familie. (Foto: Ștefan Dani/UNICA)

Elena Gheorghe se află în luna petrecerilor și a aniversărilor. Pentru că pe 30 iulie e ziua ei și aniversează 11 ani de când formează un cuplu cu Cornel Ene, soțul ei. Tot acum celebrează 14 ani de prezență în showbiz și 10 ani de carieră solo. Și le va marca pe toate prin tradiționala petrecere de ziua ei, care, în fiecare an, are altă tematică (acum a ales „Spanish Party“).

„Cornel este baza mea. De când l-am întâlnit pe el, viața mea s-a schimbat radical. Până să-l cunosc, eram agitată, nu știam ce caut. M-a echilibrat, mi-a adus liniștea de care aveam nevoie ca să realizez cât mai multe în viață, atât pe plan personal, cât și artistic.

Elena Gheorghe pe coperta Unica

Eu, dacă nu am echilibru în familie, nu reușesc să fac nimic. Pe 30 iulie, împlinim 11 ani de când suntem împreună. E bărbatul perfect! Din prima clipă în care ne-am întâlnit, ne-am dat seama că gândim la fel, nu mi se mai întâmplase asta cu nicio persoană“, spune Elena Gheorghe în Unica de august.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.