Natalia Oneţ este cea care va reprezenta România la a 65-a ediţie a competiţiei Miss World. Concursul va avea loc în perioada 21 noiembrie – 20 decembrie, în China. Românca şi-a făcut filmuleţul de prezentare, în care şi-a descris ţara în cel mai frumos mod posibil.

Ea va reprezenta România la Miss World!

Pe 20 decembrie va avea loc finala concursului Miss World în care 118 candidate vor „lupta” pentru titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”, dar şi pentru marele premiu în valoare de 100.000 de dolari.

Ea va reprezenta România la Miss World!

Natalia Oneţ, în vârstă de 26 de ani, a câştigat titlul de Miss Tourism România 2013 şi a absolvit Facultatea de Biologie, cu specializarea Ecologie şi Protecţia mediului, din cadrul Universităţii Bucureşti. Tânăra are o înălţime de 1,76 metri, dimensiuni 89-60-90 şi provine din Satu Mare, dar acum locuieşte în Bucureşti. Natalia vorbeşte patru limbi străine: engleză, franceză, spaniolă şi italiană.

Ea va reprezenta România la Miss World!

Natalia Oneţ se poate lăuda cu o siluetă demnă de invidiat şi forme apetisante. Tânăra a pozat în ţinute provocatoare, iar la un moment dat chiar a renunţat la sutien. Cu siguranţă, Natalia merită să participe la concursul Miss World!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.