Actrita Diana Dumitrescu a fost vazuta destul de des in compania cantaretului Florin Ristei, insa cei doi au negat vehement ca ar forma un cuplu.

Talentata blonda a declarat de multe ori pentru diverse publicatii ca intre ea fi tanarul artist nu exista o relatie alta decat cea de prietenie. Insa, acum Diana a recunoscut public ca formeaza un cuplu cu Florin, sustinand ca “lucrurile se mai schimba…”.

Se pare ca dintr-o frumoasa amictie, cei doi au trecut la sentimente mai profunde, iar Diana isi face publica relatia chiar pe Facebook.

E oficial! Diana Dumitrescu si Florin Ristei formeaza un cuplu!

Ea a postat o imagine in care este imbratisata cu Ristei, scriind ca “Am iesit cu Iubiiiii!”. Imediat dupa aceasta afirmatie, cativa prieteni virtuali au inceput sa ii reproseze vedetei ca a mintit in legatura cu natura relatiei ei cu cantaretul.

„Parca declarai la tv ca nu e nimic intre voi …sunteti doar amici , colegi …”. Actrita a marturisit ca „Lucrurile se mai schimba…atat s-a insistat pe subiect, ca ne-a dat idei…”.

De asemenea, Diana Dumitrescu spune ca nu are nicio problema cu faptul ca intre ea si Florin Ristei este o diferenta de varsta semnificativa si nu s-a aratat deranjata de comentariile rautacioase ale prietnilor sai virtuali.

E oficial! Diana Dumitrescu si Florin Ristei formeaza un cuplu!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.