Fostul socru al Antoniei, Ciro Castellano, nu a facut decat sa o ignore pe artista, iar in presa i-a adresat numai jigniri si a facut tot posibilul sa ii pateze imaginea de mama. Acesta nu a aratat nicio ocazie sa o atace pe frumoasa cantareata de cand aceasta a decis sa isi incheie mariajul cu Vincenzo Castellano.

Acum , insa, Ciro a decis sa incheie capitolul si sa mearga mai departe, iar declaratiile sale sunt cat se poate de blajine si calde la adresa Antoniei.

Se pare ca vedeta si Vincenzo au ajuns la un consens in ceea ce priveste divortul. Cei doi vor merge la notar pentru a finaliza procedura prin care fiecare va avea libertatea de a-si continua viata dupa cum ii pofteste inima. Asta este ideea pe care o sustine Ciro Castellano.

Barbatul a iesit pentru prima data in public si si-a declarat sentimentele pentru Antonia, la polul opus fata de cele pe care le manifesta cu putin timp in urma. Acesta ii declara numai iubire si respect vedetei.

”Vreau sa o imbratisez pe Antonia, ea va ramane mereu in sufletul meu. Mergem inainte, viata este frumoasa. Eu sunt bunic cald. Si eu sunt fericit ca Antonia e in Italia,” a declarat Ciro Castellano, prezent pe platoul unei emisiuni mondene.

De asemenea, fostul socru al celebrei cantarete a dezvaluit faptul ca zilele acestea Antonia se afla in Italia pentru a-si vizita fiica pe care nu a mai vazut-o de sapte-opt luni.

”Eu nu am fost cand s-a intalnit Antonia cu Maya. Dar am inteles ca s-a bucurat foarte mult copilul. Nu s-au mai vazut de 7-8 luni. Antonia a venit singura. Eu sper ca Vincenzo si Antonia se vor duce la notar saptamana viitoare si Antonia sa aiba grija putin de Maya. Se termina totul. E un acord comun, l-au facut si gata”, a mai spus Ciro Castellano.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.