Doinita Oancea face primele declaratii despre relatia sa cu actorul Augustin Viziru. Se marita sau nu?

Cei doi actori au fost colegi de platou de numeroase ori, insa, de curand, relatia dintre ei pare sa se fi transformat dintr-una de profesionalism intr-una sentimentala. Aflati in casa de la “Ferma vedetelor”, cei doi s-au apropiat foarte mult si s-au distrat de minune in cadrul emisiunii. Multi dintre colegii acestora i-au si banuit ca ar fi un cuplu, mai mult, ca ar urma sa se casatoreasca.

Doinita Oancea este foarte fericita si isi traieste viata la maxim dupa despartirea de actorul Ionut Ghenu, cu care a avut o relatie de sase ani. Desi Augustin a cerut-o de nevasta in cadrul emisiunii, se pare ca totul a fost mai mult in gluma, iar actrita a fost vazuta la bratul unui alt barbat in mini vacanta de 1 mai.

Uite ce spune despre viata ei persoanala, admiratori si relatia cu simpaticul actor Augustin Viziru.

“Radiez de fericire. Am scapat de la nebuni (ferma – n.r.), cred ca de aceea. M-am distrat foarte mult weekend-ul care a trecut si cand am ajuns acasa eram asa… extaziata… aveam o stare de foarte bine. Baiatul cu care am fost surprinsa e un bun prieten de-al meu. Nu sunt indragostita. Am fost la mare cu vreo trei gasti, sau patru. Am multi prieteni… si fete, si baieti. Nu mi-am gasit iubit la mare, nu a picat nimic pentru ca la mine nu functioneaza asa treaba. Mie trebuie sa mi se puna pata. E simplu sa pice…. Dar la mine nu merge asa”, a declarat bruneta.

“Nu am niciun iubit acum. Si nici nu ma iubesc cu Augustin Viziru. Si nici nu ma marit cu el. Sau nu stiu, intrebati-l si pe el. Eu zic ca nu. Si nici nu am mai avut vreo idila in trecut, asa cum s-a spus. Noi am fost foarte buni prieteni, am lucrat foarte mult impreuna, avem niste glume ale noastre pe care le inteleg doar cei din gasca noastra. Avem o relatie mai speciala, in sensul ca deja stim foarte multe unul despre celalalt, ne cunoastem, ne simtim. Si de asta oamenii probabil au senzatia ca e mai mult de atat intre noi. Viitorul meu iubit ar putea avea si ceva de la Augustin Viziru. Stai sa ma gandesc ce sa aleg… El are un stil foarte dragut de a se purta in mod special cu mine, nu stiu cum e cu celelalte… E blandut, desi pare foarte al dracului. E calm. Si ar mai putea avea si stilul lui de privit… are o privire diferita… Altceva… nu stiu. Viitorul meu iubit trebuie sa-mi atraga atentia mie cu ceva…. Nu stiu sa spun exact”, a adaugat Doinita Oancea.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.