Unul dintre cei mai apreciati artisti ai Romaniei, Dan Bittman, reuseste sa arate extraordinar chiar si la 53 de ani. El se mentine in forma ducand un stil de viata sanatos si spune ca atunci cand simte ca a luat in greutate apeleaza mereu la aceeasi dieta.

Si este chiar o dieta minune! Cariera cantaretului Dan Bittman a inceput in urma cu mai bine de 20 de ani, iar vedeta de la Holograf a fost mereu in forma si a reusit sa se mentina sa. El ia masuri atunci cand simte ca ia proportii, iar dupa ce a descoperit aceasta dieta, nu i-a mai trebuit altceva.

In cazul sau cura nu da gres niciodata si, desi este adevarat ca timp de sapte zile Bittman mananca destul de putin, el nu se infometeaza.

„Am o dieta care ma ajuta sa scap de 12 kg in 7 zile. Dimineata mananc doua felii de paine prajita cu un ceai sau cafea fara zahar, iar seara numai fructe. Pranzul difera, cate trei zile: oua, iar in zilele urmatoare vita la gratar cu legume sau peste la gratar cu legume”,a declarat indragitul Dan Bittman.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.