Unul dintre cele mai vehiculate nume din celebrul dosar de proxenetism, Diana Guresoaie, a ramas in atentia presei dupa ce scandalul a trecut. Acum, controversata brunea implicata in cel mai socant dosar din lumea mondena a decis sa-si faca o schimbare spectaculoasa de look, luand o decizie radicala in ceea ce-i priveste podoaba capilara.

Diana Guresoare da semne sa isi revina treptat dupa marele soc al “audierilor” ce au avut loc in urma cu doua luni. Tanara a fost chemata sa dea declaratii alaturi de un numar ridicat de fete, majoritatea cunoscute in showbiz, intr-un dosar de prostitutie de lux.

Dupa noaptea petrecuta in arest, Diana a fost eliberata sub control judiciar, avand interdictia de a parasi tara. Dintre toate tinerele care s-au prezentat la sectia de politie pentru a da explicatii, Guresoaie a fost cea mai speriata, anchetatorii alaturand numelui sau suspiciuni de proxenetism.

Diana Guresoaie 2

Tanara este originara din Oltenita si continua sa-si traiasca viata intr-un stil luxos, fiind o clasica “fata de oras”, in Caitala. Diana Guresoaie si-a surprins de curand prietenii virtuali de pe Facebook, postand cateva imagini cu un look complet schimbat. Ea s-a vopsit blonda si alaturi de pozele de pe contul de socializare a scris un mesaj indraznet:

„The moment you think you know me, i go blonde. Fuck that”, a scris Guresoaie pe Facebook.

De la ce sa fi pornit aceasta dorinta de schimbare? Sa fi fost doar un impuls de moment sau tanara Diana Guresoaie incearca sa iti schimbe imaginea care este atat de des asociata cu dosarul in care este anchetata?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.