Valentina Pelinel nu va avea nevoie de cursuri pentru viitoarele mămici, întrucât a avut grijă de mai mulţi bebeluşi abia născuţi. Vestea că va deveni mamă nu o sperie deloc pe Valentina Pelinel. Din contră, blonda îşi dorea foarte tare un copil, dar a amânat să rămână însărcinată până când a considerat că-i momentul propice pentru aceasta. În tot acest timp însă, Pelinel a experimentat meseria de mamă, în calitate de naşă a finuţelor şi finilor săi, opt la număr, încă din primele zile de la naşterea acestora.

Dezvăluiri despre mămica Valentina PelinelMai mult, ea s-a ocupat ani buni şi de Ioana, fiica fostului său soţ, Cristian Boureanu. “Valentina a botezat opt finuţi, şi dacă nu mă înşel, al meu este primul şi singurul băiat. Copilul meu, care îi poartă şi numele, o iubeşte foarte mult. Îi cumpără jucării, dulciuri, hăinuţe. Valentina a fost prima persoană care m-a vizitat la maternitate şi a doua, după mine, care mi-a ţinut copilul în braţe. Îi plac foarte mult copiii şi îşi dorea foarte tare unul”, a povestit una dintre cele mai bune prietene ale Valentinei, Alina D., al cărei băieţel a fost botezat de viitoarea mămică, împreună cu Cristi Boureanu, fostul ei soţ. Însă cel mai bun antrenament l-a avut, se pare, cu fiica fostului soţ.

Dezvăluiri despre mămica Valentina Pelinel“Să nu uităm că ani buni a avut grijă de fetiţa lui Cristi, ştia foarte bine ce implică rolul ăsta, a avut grijă de copilul altora ca de propriul ei copil. Ea este foarte grijulie şi atentă cu toată lumea, cu toţi finuţii ei. În fiecare an ne vedem cu toţii la un restaurant din Bucureşti. Anul trecut a tăiat porcul cu finuţii, la un local de fiţe din Băneasa, cu toate ritualurile, cu muzică populară. Ne-am văzut şi la finele lui 2015, dar de data aceasta nu cu toţii, pentru că nu a coincis programul tuturor. Nu a existat să nu avem cadouri de sărbători, zile de naştere”,  a mai spus Alina D.

Leave a Reply

Your email address will not be published.