Chiar daca de ceva vreme se judeca intens cu trustul Intact pentru renuntarea la contract, Mihai Bendeac are o viata buna. Daunele pe care le-ar putea avea de platit Antenei pentru incetarea colaborarii si faptul ca nu poate avea niciun alt angajament cu o alta televiziune sau participa la vreun proiect de film nu l-au impiedicat pe comediant sa isi achizitioneze un apartament care se invarte dupa soare.

Actorul si-a luat o noua locuinta pe care a decorat-o in stil caracteristic, publicand chiar si cateva imagini pe Facebook pentru a o arata fanilor.

Daca pana acum Mihai Bendeac parea genul de barbat care schimba locuintele ca pe sosete, lucru aplicat si in viata amoroasa, se pare ca de cand are o relatie stabila, s-a linistit si pe acest plan. A venit si momentul in care s-a asezat la casa lui, la propriu… El si-a decorat apartamentul intr-un stil modern si, de asemenea, inedit, exact dupa gusturile si personalitatea sa de actor.

Privit galeria de mai jos si veti observa ca de pe peretii locuintei nu lipsesc portretele cu Toma Caragiu, discurile de vinil sau alte obiecte minunate indragite de Bendeac.

Voi ce spuneti? Este un apartament demn de un actor de calibrul lui Bendeac?

Leave a Reply

Your email address will not be published.