Concertul pe care Delia il va sustine in aceasta seara la Sala Palatului pare sa aiba toate ingredientele pentru a fi catalogat drept cea mai scumpa reprezentatie 100% romaneasca. Blonda este o artista deosebita si se pare ca stie sa fie diva pana la capat!

Mult asteptatul concert se anunta incendiar, insa nu acesta est motivul pentru cresterea anticiparii acestui show. Se stie ca Delia a investit mult in pregatirile concertului, iar suma de 150.000 de euro a venit chiar din propriul buzunar. Blonda si-a dorit neaparat ca toate detaliile sa fie bine puse la punct, iar primul sau cincert la Sala Palatului sa fie perfect.

Si pentru ca diva si-a dorit sa straluceasca…

In afara de accesoriile exclusiviste si piesele vestimentare unicat pe care le va purta Delia, pe scena vor mai exista doua elemente absolut speciale. Pentru a-si completa tinutele si pentru a-si intari atitudinea de diva, cantareata si-a comandat doua stative pentru microfon fabuloase.

Unul dintre cele doua este suflat cu aur, iar cel de-al doilea este impodobit cu cristale Swarovski. Ambele “accesorii” sunt personalizate, fiind gravate cu numele Deliei, iar, potrivit surselor, ineditele suporturi pentru microfon au costat 10.000 de euro. Fiecare!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.