Actrita Adela Popescu urmeaza sa se casatoreasca anul acesta cu jumatatea sa, renumitul sau coleg de breasla, Radu Valcan.

Cele doua vedete sunt impreuna de mai bine de patru anu, iar Radu a facut marele pas si a cerut-o in casatorie pe Adela, urmand ca in aceasta vara sa paseasca impreuna spre altar. Actrita este extrem de fericita, dar, ca orice mireasa, a inceput sa fie coplesita de emotii cu gandul la ziua cea mare, chiar daca inainte considera ca aceste stari sunt doar exagerari ale mireselor care doresc atentie.

„Cum zilele astea încerc să îmi pun lucrurile în ordine și să încep odată pregătirile pentru nuntă, mă tot iau diverse nostalgii. Sunt chiar cazuri în care îmi dau și lacrimile (da, da, sunt exact tipicul fetei de măritat). Bag seamă că treabă cu emoțiile dinaintea nunții nu e chiar o invenţie€. Că să va explic: ba mă uit la inel și mă ia nostalgia, ba mă uit la Pacutu și Ciulica, copiii noștri cum ar veni și îmi mai dă o lacrimă, ba mai trec pe lângă o rochie de mireasă și zâmbesc absolut tâmp”, a scris Adela Popescu pe blog.

Actrita si-a amintit chiar si primele momente pe care le-a avut cu Radu Valcan, clipe care i-au fost readuse in minte atunci cand a vazut pe strada doi tineri care le semanau ei si viitorului sot. Aceasta a inceput sa planga, amintindu-si primul sarut dintre ea si Radu.

„Dar, de departe, cel mai tragi-comic moment, demn de o comedie de duminica a fost zilele trecute cand, mergand ca orice om pe strada, am vazut o fata roscata, inaltuta, slabuta si… ce credeti?! am inceput sa plang.

Inainte sa ma suspectati de simptomatica de boli psihice, dati-mi voie sa fac o precizare. Eu si Radu ne-am cunoscut in timpul filmarilor pentru Iubire si Onoare. Eu roscata si pe alocuri agresiva, el marele cuceritor.

(…)Radu s-a uitat atent la mine, mi-a pus mana pe gat si m-a tras usor spre el. Am stat asa, apropiati, nemiscati, cateva secunde. Cu inima in gat, aproape tremurand. Am inchis ochii. Apoi ne-am sarutat. Asa, usor si tandru, cu o emotie pe care mi-e imposibil sa v-o descriu. Si acum ma trec fiori cand ma gandesc la asta”, a povestit Adela.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.