Deci, ti-ai prins prietenul, sotul in flagrant! Cum a putut face asta? Ce ai fi putut face pentru a preveni asta? De ce inseala barbatii, in primul rand?

Barbatii sunt animale

Inainte de a va invinui ca nu ati raspuns de fiecare data la propunerile sexuale ale barbatului, tre buie sa stiti ca barbatii sunt programati biologic sa isi raspandeasca semintele!

La fel ca si babuinii, barbatii sunt creaturi capabile de a obtine o erectie la o simpla vedere a unui san. Si chiar daca, spre deosebire de babuini, barbatii au abilitatea de a rationa, programarea sexuala nu poate fi invinsa, indiferent de cat de mult isi iubeste partenera. Desigur, asta nu este o scuza! Cel mai bun barbat este acela care isi poate echilibra libidoul si ego-ul! Exista?

Nevoia de a fi dorit

Desigur, si femeile sunt dispuse la infidelitati. Studiile au aratat ca atat femeile, cat si barbatii care isi inseala partenerul se afla in cautarea unei impliniri emotionale, in cautare de afectiune, de apreciere si dorinta sexuala.

Nu putem spune ca vina este a persoanei inselate dar radacina problemei poate consta si intr-o deficienta in relatie. Dar de cele mai multe ori este vorba de slabiciune. Si  tot la instinctul animalic ajungem!

Spre deosebire de femei, care isi inseala partenerul, cladind o relatie sentimentala cu partenerul de sex, ceea ce duce intr-un final la despartire, barbatii au capacitatea de a nu se implica emotional. Cum spuneam, instinctul animalic! Acestia pot fi depasiti de problemele sentimentale din relatie si gasesc eliberare in alta partenera. Sau mai multe! De aceea, de cele mai multe ori, barbatii duc o viata paralela, cladind o relatie cu o alta femeie, putand fi capabili sa isi separe viata de familie, de viata sexuala, fara a pune problema unei despartiri. Si nu mare este mirarea atunci cand aflam ca partenerul are o relatie de muuuulti ani cu o alta femeie.

Ce putem face?

Practic nimic! Doar sa nu ne facem iluzii prea mari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.