Dan Capatos, la un pas de moarte! Dan Capatos vorbește deschis despre felul în care vede relațiile, legătura dintre părinți și copii, dar și despre momentele de cumpănă pe care le-a trăit de curând tatăl lui. Dan mărturisește că legătura părinților lui este un model pentru el.

Dan Capatos, la un pas de moarte„La ai mei am văzut 46 de ani de căsnicie fericită. La mine deocamdată sunt, oficial, 11, neoficial, 16. Dacă o fi să-i egalez, bine, dacă nu, iarăși bine”, declară realizatorul emisiunii „Un show păcătos” de la Antena 1.

Problemele de sănătate pe care le-a avut tatăl lui de curând l-au făcut să-și dea seama cât de important este că el a putut fi alături de părintele lui și l-a susținut din toate punctele de vedere, așa că își dorește ca atunci când va fi în vârstă să aibă parte de același sprijin de la fiul său, acum în vârstă de cinci ani. Dan își va aminti o mulțime de năzbâtii pe care le-a făcut în copilărie, dar spune că nu a fost un copil problemă, pentru că nu și-a mințit niciodată părinții și relația lor a fost întotdeauna bazată pe încredere.

Se pregătea să plece la o petrecere, i s-a făcut rău și, pentru că se știe hipertensiv, a sunat-o pe soția lui și a rugat-o să cheme salvarea. El și-a luat apoi tensiunea, iar ce a urmat l-a speriat cu adevărat. „Când am văzut că am 23 cu 17 am intrat în panică, am crezut că mor”, povestește el. A avut prezența de spirit de a ieși din casă, pentru că era singur, și, în cele din urmă, a ajuns și la Urgențe.

Încă o dată, Dan Capatos declară foarte ferm că este împotriva violenței de orice fel asupra femeilor, mai ales împotriva celei fizice. „Dacă ești un bărbat normal la cap ar trebui să-ți fie rușine să faci așa ceva”, spune el.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.