Cei de la ANAF, a demarat saptamanile  trecute o actiune de amploare pentru a verifica peste 300 de persoane fizice cu venituri nedeclarate in perioada 2011-2013.

In topul listei sunt prezenti si manelisti. Acestia se spune ca nu isi declara veniturile pe care le incaseaza din cantarile la nunti si botezuri.

Apropiatii si familiile manelistilor au sarit in apararea acestora, spunand ca dupa cantari, li se iau banii veniti din dedicatii inapoi, unii ramanand in buzunar cu banii cu care au venit de acasa.

“ANAF-ul sa faca bine sa ii caute pe cei care dau bani, nu pe cei care primesc. Pe ei de ce nu ii verifica nimeni? Ceea ce vedeti voi in filmuletele realizate la nunti e un scenariu. Totul e de fala. Acolo se arunca bani si se iau inapoi. Dupa nunti manelistilor li se iau banii inapoi. Uneori si cei care sunt ai lor! Cum asa?! Simplu! Daca o persoana prezenta la nunta vrea sa atraga atentia asupra sa, incepe sa arunce cu bani in artisti. Cantaretii sau oamenii din trupa ii strang, dar la final sunt bagati intr-un colt si li se spune sa restituie sumele din dedicatii. De cele mai multe ori, in nebunia aia, artistilor li se iau si banii castigati din dedicatiile mici, adica altii decat cei oferiti de persoana cu greutate. In plus, s-a intamplat sa li se ia si restul sumei pe care manelistii au incasat-o atunci la fata locului de la miri sau banii cu care venisera de acasa”, a declarat o persoana apropiata manelistilor.
Cum sunt jefuiti Minune, Salam si Vali Vijelie la nunti! Cum sunt jefuiti Minune, Salam si Vali Vijelie la nunti!
Sursa foto : www.wowbiz.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.