Dacă vă intrebati cum arată astăzi Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis vă spunem noi… Anul acesta, Priscilla Presley, fosta soție a lui Elvis Presley, a împlinit 70 de ani. Femeia este doar o umbră a tinerei fascinante din anii ’60.

Cum arată astăzi Priscilla PresleyPe Priscilla Presley nu a afectat-o doar trecerea timpului, ci și multitudinea de operații estetice. Injecțiile cu silicon din obraji și botoxul din buze au transformat-o total pe Priscilla, mama fiicei lui Elvis Presley.  Când s-au cunoscut, Elvis avea 25 de ani și Priscilla Beaulieu doar 14 ani. „Am avut o relaţie foarte romantică. Elvis era conştient de diferenţa de vărstă dintre noi şi de faptul că era in misiune în Germania şi nu a făcut nimic care m-ar fi putut răni”, povestea Priscilla în cartea „Elvis și eu”.

Cum arată astăzi Priscilla Presley„În decembrie 1966 era Crăciunul iar Elvis obişnuia să ia cadouri tuturor. Însă a îngenuncheat in faţa mea şi mi-a inmănat cutiuţa. Inăuntru era un inel de logodnă cu un diamant de 3,5 carate.”

a mai povestit Priscilla.

Cum arată astăzi Priscilla Presley

Cei doi s-au căsătorit pe 1 mai 1967 în cadrul unei ceremonii intime în Las Vegas. Elvis avea 32 de ani, iar Priscilla 21. Pe 29 Mai 1967, Elvis şi Priscilla vor simula o a doua căsătorie pentru cei care nu au putut fi de faţă in Vegas. Au imbrăcat hainele de nuntă şi au refăcut ceremonia. La exact nouă luni de la căsătorie, la 1 februarie 1968, s-a născut unica urmaşă a lui Elvis, Lisa-Marie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.