Cristian Boureanu arestat în plină stradă

Scandal cu fiica sa

Cristian Boureanu ar fi fost filmat în timp ce se certa cu fiica sa de 16 ani, în plină stradă.

Se pare că acesta își agresase fiica, dându-i o palmă, în plină stradă. Autoritățile au fost sesizate de un trecător, același care a și filmat scena cu pricina.

Polițiștii au ajuns la fața locului. I-au luat pe amândoi la circa de poliție. Aici amândoi au fost puși să dea declarații referitoare la incident. Tânăra de 15 ani a declarat că a fost agresată și obligată să urce în mașină de tatăl ei.

Cristian Boureanu arestat în plină stradă

„M-a tras de păr”, a spus Ioana. Ea a adăugat că nu mai vrea să locuiască cu tatăl ei. Mama Ioanei, Irina Vlădescu, a declarat că i-a facut plângere penală fostului soț. Dacă în urma cercetărilor se va constata că Boureanu și-a agresat fiica, acesta riscă să fie decăzut din drepturile părintești. Cristian Boureanu a divorțat de Irina Vlădescu de mai bine de 11 ani. El deține custodia copilului după divorț.

Poliţia a emis, luni seara, un comunicat de presă. În comunicat s-a explicat situaţia cu privire la scandalul iscat între Cristi Boureanu şi fiica lui.

Cristian Boureanu arestat în plină stradă

„Cu privire la imaginile difuzate în mass media facem următoarea precizare. În jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112. Se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce o tânăra într-un autoturism aflat pe rază sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. Au constat faptul că cele două persoane sunt tată şi fiica. Conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept.

A fost sesizată DGASPC sector 1 pentru măsuri din competenţă. Bărbatul nu a depus anterior vreo plângere cu privire la plecarea de la domiciliu a fiicei sale. Poliţia s-a autosesizat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Urmând că la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale. Cercetări ce se vor desfăşura sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 1”, se arată în comunicat.

Cristian Boureanu arestat în plină stradă

La ieșirea de la audieri, Boureanu a explicat pe larg ce se întâmplă acum cu relația lui cu Ioana. Acesta a menționat că adolescenta cere prea mult pentru vârsta ei, însă el nu este dispus să-i ofere.

”Nu-i cumpăr haine de firmă. Dacă vrea haine de firmă trebuie să și le cumpere din banii ei sau după 18 ani”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.