Corina și Nelu Bud s-au despărțit

Corina vrea un copil cu un artist celebru

Corina și Nelu Bud au ales să o ia pe drumuri separate în primăvara acestui an, despărțirea survenind după 19 ani de relație. Corina și tatăl copilului ei au rămas în relații bune, artista concentrându-și energia asupra fiului ei și a lui Robin. Astăzi, vedeta a animat atmosfera într-un parc de distracții din partea de nord a orașului, unde s-a distrat cot la cot cu puștii însoțiți de părinți. Vedeta nu a venit împreună cu Robin, care era la școală, însă și-a petrecut minute în șir în compania băiețelului Amaliei Năstase.Corina și Nelu Bud s-au despărțit

Cum micuțul era plimbat de bonă în Herăstrău, Corina a fost pur și simplu topită după bebeluș. L-a luat în brațe și nu s-ar mai fi dezlipit de el. Cu această ocazie și-a amintit de începuturile ei ca mamă. Chiar i-ar mai surâde încă un urmaș, dar are o condiție strictă. Modelul ei de bărbat este un celebru artist de talie internațională. Excentrica artistă susține că diferența de vârstă dintre ei nu ar fi un impediment.

“Dacă mă mărit cu Justin Biber, de ce nu? Îmi doresc un Bieber mic. La modul serios, chiar sunt îndrăgostită de Bieber și chiar îmi doresc un copil cu el. Nu e așa de mic. Are și un frate blond așa ca Robin. Așa că nu ar fi rău să mai am tot un băiețel blond sau o fetiță blondă, de ce nu”, a declarat Corina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.