Claudia Pătrăşcanu la un pas de moarte

Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău au făcut nunta la sfârşitul lunii mai a acestui an.

La scurt timp, cântăreaţa a anunţat public că va deveni, din nou, mămică. După ce a s-a dat jos în larg de pe o barcă, Claudia a fost la un pas de înec. Gravidă în două luni, Claudia Pătrăşcanu a mers în vacanţă cu soţul ei.

Claudia Pătrăşcanu la un pas de moarte

Dar atunci când se aştepta mai puţin a avut parte de un moment extrem de stresant. La plajă, vedeta a purtat un costum de baie format din două piese care i-a lăsat la vedere burtica. Rolul de mămică o prinde foarte bine. Dovadă fiind faptul că s-a dedicat în totalitate băieţelului ei, Gabriel Alexandru.

Claudia Pătrăşcanu a mers pe litoral cu Gabi Bădălău. Vedeta a fost la un pas de un atac de panică în largul mării. Gabi a luat-o de mână pe soţia sa şi a dus-o pe o barcă. Acolo erau mai mulţi prieteni de ai lor.  Claudia s-a speriat şi a vrut să se întoarcă înapoi, la mal.

Gabi nu a lăsat-o să plece. Un prieten care se afla pe barcă i-a aruncat Claudiei o vestă de salvare ca să se simtă în siguranţă. Cântăreaţa nu a petrecut mult timp pe barcă. Când a coborât în apă, Gabi Bădălău a mai rămas cu prietenii.

Claudia Pătrăşcanu la un pas de moarte

Claudia a tras, din nou, o sperietură soră cu moartea şi s-a agăţat îngrozită de gâtul unui tip din apă. Faptul că soţia lui gravidă în două luni era terifiată, nu părea să îl îngrijoreze prea tare pe Gabi Bădălău. Acesta a rămas pe iaht. Dar ca totul s-a terminat cu bine până la urmă întrucât altcineva i-a aruncat Claudiei o vestă de salvare.

Cântăreaţa a apucat vesta şi s-a ”luptat” să ajungă la mal. Deoarece apa părea să o tragă înapoi. Din fericire, nimic grav nu s-a întâmplat. Dar, cu siguranţă în viitor se va gândi de două ori înainte să se avânte în mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.