In jurul Ilincai Vandici au tot roit barbatii, insa frumoasa prezentatoare nu si-a gasit alesul. In ultima vreme in presa s-au vehiculat mai multe zvonuri potrivit carora vedeta ar avea un iubit secret.

Din pacate, barbatul prezentat drept “iubitul secret” al Ilincai nu este altceva decat un partener de afaceri al acesteia. Ea marturiseste ca este inca singura, iar constanteanul Orhan Apti, barbatul cu care a fost asociata in ultima perioada ca formand un cuplu, nu reprezinta mai mult decat un om de afaceri cu care aceasta lucreaza. Ilinca Vandici a semnat un contract de imagine cu firma de automobile a carui director este chiar presupusul sau “iubit secret” Orhan Apti.

Zilele trecute cei doi au avut o intalnire de afaceri lun restaurant din Capitala, unde au fost puse la punct toate detaliile contractului de colaborare. Diva urmeaza sa primeasca in curand un automobil de teren pe care il va conduce, aceasta fiind una dintre clauzele stipulate in contractul de imagine semnat intre ea si compania reprezentata de “iubitul” sau.

Ilinca Vandici a facut o declaratie pe Facebook, confirmand cele mentionate mai sus:

„E o moda ca femeile singure sa fie combinate cu orice barbat in compania caruia sunt vazute. Deja nu mai e o intamplare, ci pare a fi un hobby national. Nu inteleg cat de greu poate fi sa pui mana pe telefon si sa suni persoana despre care vrei sa faci o stire si sa o intrebi, politicos, daca e adevarat sau nu. Zici ca ii frige telefonul si le e frica sa-l atinga. Ce se poate intampla, dragi jurnalisti? Va spun eu, exista trei posibilitati: a) obtineti informatia pe care v-o doriti; b) nu obtineti informatia pe care v-o doriti; c) nu vi se raspunde. Complicat, nu? Sunt in continuare o femeie singura, fara obligatii, sunt libera. Deci, ce credeti, stirea e falsa!”, a scris Ilinca pe Facebook, infirmand zvonurile din presa, conform carora vedeta ar avea un nou iubit.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.