Christian Sabaggh a renunțat la rolul de prezentator al știrilor Kanal D, din timpul săptămânii, și revine la ceea ce l-a consacrat în piața media românească. Este vorba de o nouă emisiune de investigații, emisiune ce se lansează la Kanal D, începând cu data de 6 noiembrie.

media_1492422Christian Sabaggh la Kanal D, din 6 noiembrie cu o nouă emisiune.
Emisiunea de investigații Sabbagh în acțiune, cea pentru care Christian Sabaggh a renunțat la știrile Kanal D din timpul săptămânii, va debuta de vineri, 6 noiembrie, anunță postul de televiziune. Producția va fi difuzată săptămânal de la ora 22:30 și anunță „cazuri spectaculoase, operațiuni riscante, și se va afla de fiecare dată în locurile unde infracționalitatea atinge cote alarmante”.
Christian Sabaggh la Kanal D, din 6 noiembrie cu o nouă emisiune.
Christian Sabaggh va prezenta principalul jurnal informativ de weekend. Reamintim că în timpul săptămânii va intra la știri Simona Pătruleasa.

Christian Sabaggh la Kanal D, din 6 noiembrie cu o nouă emisiune.
Christian Sabaggh a declarat că:
„Vom arăta telespectatorilor imagini în premieră din zonele cele mai fierbinți ale lumii interlope și vom deconspira ilegalități care se întâmplă în România. Mă voi implica, alături de echipa mea, în acțiuni riscante și vom încerca să îi ajutăm pe cei aflați în dificultate.”, referindu-se la noua emisiune ce o va prezenta la Kanal D.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.