Bianca Dragusanu si Victor Slav au o relatie tumultoasa! Dupa o casnicie esuata si dupa nenumarate incercari de a fi impreuna, scandaluri legate de fostii iubiti si plecari separate in vacante, cei doi se pare ca incearca sa isi mai dea o sansa.

Victor Slav a fost profund afectat de scandalul legat de relatia dintre iubita sa Bianca si fostul international Adi Mutu. Desi aceasta relatie a fost una pasagera si a avut loc in urma cu multi ani, Slav s-a aratat dezamagit de faptul ca bomba sexy nu a avut scrupule si s-a bagat in casnicia fostului fotbalist, fara scrupule. Se pare ca acum, barbatul si-a schimbat atitudinea si ca iubirea pluteste din nou in aerul din jurul celor doi.

“E adevarat, Slav a digerat destul de greu dezvaluirile din presa legate de Dragusanca si Adi Mutu, dar pana la urma, iubirea a invins. Au stat o perioada separati, insa, de ceva vreme, alta e situatia. Victor si Bianca se antreneaza la aceeasi sala, undeva in zona Pipera, unde el este si imagine. Acolo, barbatul o ajuta la exercitii pe Bianca si are multa grija de ea, intrucat, sunt arhicunoscute problemele la spate pe care frumoasa femeie le are si trebuie sa fie indrumata corespunzator. Iar Slav, cu siguranta, ii este cel mai bun profesor. Asa ca, de trei ori pe saptamana, cei doi sunt la sala, iar, in anumite nopti, vedeta tv a si ramas la fosta nevasta, semn ca totul s-a remediat intre ei. Caci altfel nu se explica apropierile din ultimele 10 zile…”, au spus persoane apropiate cuplului.

Nici Bianca si nici Victor nu au dorit sa comenteze acest subiect, insa pozele recente cu ei impreuna vorbesc de la sine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.