Bianca Dragusanu a avut parte de un eveniment trist de sarbatori. Vedeta a ajuns in stare critica la spital si sufera de o alergie care nu a fost inca identificata, de aceea nu s-a putut bucura de preparatele culinare ale mamei sale si nici de spiritul sarbatorilor pascale.

Bianca spune ca imediat cum va ajunge inapoi in Capitala se va ocupa de starea ei de sanatate si va merge sa isi faca analizele necesare, care vor fi foarte riguroase si costisitoare. Ea a adaugat ca dieta impusa de medic in urma socului anafilactic suferit a fost una foarte drastica si ca in afara de mere verzi, orez fiert si apa, nu a putut consuma alte alimente.

„Sunt foarte racita, ma simt foarte rau. Am fost intr-o stare critica si sufar mai nou si de o alergie neidentificata. Am facut un soc anafilactic. Trebuie sa imi fac 34 de analize la sange care costa 1.000 de euro cand vin in Bucuresti. De Paste eu am avut voie sa consum doar trei alimente: mere verzi, orez fiert si apa plata, atat. Am facut chiar si injectii cu cortizon aproape zilnic. Imi scazuse tensiunea la 6 si mi s-au facut injectii cu adrenalina. Azi am mancat numai o omleta din albusuri de dimineata. Pentru mine anul acesta nu a fost Pastele si voiam sa gust din bunatatile facute de mama mea”, a spus Bianca Dragusanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.