Carla’s Dreams, cu mască și fără mască

Un eșec l-a lăsat fără față

Carla’s Dreams a ridicat mereu semne de întrebare asupra identității celor cinci componenți.

Misterul din jurul aspectului lor fizic a fost însă rispit de o publicație din Rusia. I-a fotografiat fără celebrul machiaj. Fără doar și poate, toată România s-a întrebat cum arată de fapt artiștii de la Carla’s Dreams. Mai în glumă, mai în serios, solistul trupei a declarat că este mult prea urât pentru a-și arăta chipul. Și dorește să păstreze anonimatul pentru a putea avea o viață socială liniștită.

Carla’s Dreams, cu mască și fără mască

Adevărul pare însă a fi cu totul altul. Conform surselor băieții de la Carla’s Dreams au îmbrățișat ideea anonimatului. După ce au suferit un mare eșec profesional cu prima lor trupă.

Carla’s Dreams au fost ajutați de măști pe toate planurile

Solistul de la Carla’s Dreams, Andrei Țăruș a înființat mai întâi trupa I Quadro. Formație care nu avut nici măcar 1% din succesul pe care-l înregistrează acum Carla’s Dreams. Andrei a avut ideea de a apărea fără chip. Aigurându-se astfel că, dacă eșecul se va repeta, criticile se vor îndrepta împotriva unui personaj, care va încasa toată rușinea lui.

Carla’s Dreams, cu mască și fără mască

Asocierea cu Inna, prima colaborare a trupei, s-a dovedit însă a fi un real succes. Așa că băieții au continuat în aceeași manieră. Învăluiți în mister au atras și mai mult atenția asupra lor. Deci nu au avut nici cel mai mic motiv să dea înapoi și să-și decline.

În articolul din tabloidul rusesc apar și fotografii cu ceilalți membri.

Jurnaliștii de la lifenews au publicat o înregistrare în care susțin că bărbatul din imagini este solistul trupei Carla’s Dreams. Acesta ar fi Andrei Țăruș, fostul membru al trupei In Quadro, așa cum s-a vehiculat în presa de la Chișinău. Însă, la acea vreme, acesta a negat informația. Săptămâna trecută, Carla’s Dreams s-a aflat într-un turneu în Rusia și a participat la mai multe emisiuni TV și la radio. Potrivit interviurilor acordate în cei patru ani de la lansarea formației, solistul a spus că ei își ascund identitățile pentru a avea o viață normală în afara scenei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.