Ești pasionat de călătorii ? Sau pur și simplu ești nevoit să călătorești des în interes de serviciu sau familial ? Mereu trebuie să avem grijă de bagajele noastre și să fim foarte atenți în jurul nostru. De acum încolo poți călători liniștit deoarece există CalypsoTag.
CalypsoTag te ajută în călătoriile tale.CalypsoTag este un accesoriu foarte util pentru siguranța bagajelor tale. Este cel care trebuie să te însoțească în toate călătoriile și cel fără de care nu trebuie să pleci. Acest dispozitiv îți poate trimite notificări atunci când bagajul tău a intrat pe bandă rulantă din aeroport sau te anunță în momentul în care cineva încearcă să îl fure.

Acest accesoriu foarte modern este disponibil în patru variante: Zurich Night, Paris Glory, Sydney Morning și Atlanta Mist. CalypsoTag folosește cele mai noi tehnologii ale companiei Chipolo. Accesoriul are în componență un cip care este capabil să acopere o suprafață de 60 de metri și să înregistreze ultima locație în care a fost lăsat bagajul, chiar dacă această locație nu mai este în aria de acoperire. Bateria durează chiar și 6 luni, după care poate fi înlocuită fără probleme.
CalypsoTag te ajută în călătoriile tale.
Dezavantajul acestui accesoriu inteligent este faptul că nu au fost produse decât 999 de bucăți din fiecare model. Toate au câte un număr de serie unic. CalypsoTag se conectează la smartphone-ul tău iar tu trebuie doar să descarci aplicația necesară. De acum înainte, vei sta liniștit în aeroport, așteptându-ți zborul și savurând o cafea. Acest accesoriu cu un design special poate fi achiziționat la prețul de 169 de dolari.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.