Bomba blonda face ce face, dar se descurca! Dupa ce a fost retinuta pentru proxenetism si a trait umilinta vietii ei, Diana Nicoras pare sa fie din nou la inaltime.

Ea si-a revenit foarte repede dupa scandalul din dosarul prostituatelor de lux. Acum si-a gasit un nou sponsor si nu mai are griji. Se plimba prin tari straine de parca nu s-ar fi intamplat nimic si este mai fericita ca niciodata.

I-au trebuit doar cateva zile Dianei Nicoras pentru a se pune iar pe distractii si pentru a-si relua viata traita in puf, pe banii “fanilor” sai. Faptul ca a fost suspectata de prostitutie si proxenetism si a fost retinuta timp de 24 de ore nu a oprit-o sa plece intr-o vacanta la Miami. Ea a plecat alaturi de o gasca de amici romani, dar acolo de fapt a mers sa se vada cu un tanar care o curteaza de ceva vreme.

Diana Nicoras nu este la prima vacanta in Statele Unite, ci, se pare, ca tanara pleaca periodic in Miami pentru a se rasfata la soare si prin cluburile de fite. Motivul? Un tanar cu un vast potential material pe nume Meedo.

Blonda retinuta pentru proxenetism a dat lovitura! Cine e sponsorul ei 1

Cei doi s-au cunoscut intr-unul din cluburile de lux frecventate de Diana in Miami, iar baiatul s-a indragostit de blonda imediat. Acest misterios tanar de bani gata a incercat sa o convinga pe Diana sa se stabileasca in SUA, insa ea nu este inca pregatita sa faca un asemena pas. Ea nu vrea sa se desparta de familie si nici de prietenii pe care ii are in Romania asa ca, pentru moment, se multumeste cu mini vacante in Miami. Evident, pe banii tanarului Meedo, care o tot invita peste Ocean.

Leave a Reply

Your email address will not be published.