Bianca Drăgușanu și Victor Slav trec printr-un nou episod sentimental. Bianca, incearca tot ce ii sta in putere, sa ii demonstreze lui Victor iubirea ei, sustinand ca ei doi formeaza un cuplu perfect. .
Bianca suferă foarte mult că între ea și Victor nu se stabilizează situația și că, deși au acum o relație, simte că el nu are încredere în ea. Și când iese la o terasă, are grijă să nu se așeze lângă vreun alt bărbat. Îl iubește enorm… Acum își dorește un copil foarte, foarte mult. Știe că i s-ar potrivi rolul de mamă și că este timpul să se bucure de maternitate, dar ea își dorește un singur bărbat alături de care să aibă un copil: Victor. Momentan nu este însărcinată, dar chiar vrea să rămână. Mai mult, dacă va rămâne gravidă, ea va încerca să își ascundă sarcina cât de mult va putea, va aplica metoda Andei Adam, a marturisit o prietena a Biancăi Drăgușanu.

Bianca sufera enorm dupa Victor si sta cu telefonul in mana tot timpul asteptand vesti de la el. ”Chiar dacă acum au din nou o relație, el nu se prea poate să treacă peste trecut, chiuar dacă a trecut atât de mult timp, iar ea îi arată că doar pe el îl iubește și îl dorește. Bianca doarme cu telefonul pe pernă pentru că știe că trebuie să îi răspundă indiferent de oră pentru a-i câștiga încrederea”, a mai spus, în exclusivitate pentru SpyNews, amica Biancăi.

Bianca Drăgușanu si Victor Slav - o noua repriza

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.