Daca pana in urma cu ceva timp, cea mai buna prietena a Biancai Dragusanu era Vica Blochina, se pare ca acum, prietenia dintre cele doua s-a naruit.

Sau cel putin asa spun gurile rele, care afirma ca Vica blochina ar fi stocat in toti anii toate informatiile picante ale vietii intime a fostei sotii a lui Victor Slav, pentru ca acum sa le vanda,Nu se stie cui, ca noi nu am auzit nimic din ceea ce nu stiam de fapt, pentru o suma impresionanta de bani.

Totusi, zvonurile par a fi cat se poate de neadevarate. Nu degeaba li se spune „guri rele” celor care imprastie aceste avonuri.

O sursa din anturajul Biancai Dragusanu a declarat ca cele doua sunt in continuare prietene, dar ca nu s-au mai vazut atat de des din cauza programului diferit si a prioritatilor: „Suntem prietene in continuare, doar ca nu am mai avut timp una de cealalta! Imi este dor de ea, dar avem alte prioritati. Nu ne-am certat niciodata si nici nu o vom face!”

Toata lunea stie ca in cele mai grele momente ale vietii sale, Dragusanu a fost sustinuta si aparata de Blochina, iar acum se pare ca a venit vremea ca Dragusanu sa ii vina in aparare prietenei sale.

Ce lume invidioasa!

Sursa:Spynews.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.