Bianca Dragusanu se pare ca este gata pentru a incepe un nou capitol din viata. Sau cel putin asta demonstreaza poza pe care a postat-o astazi pe contul ei de pe un site de socializare.

Bianca Dragusanu nu a incetat nicio clipa sa ne uimeasca. Fie ca era vorba de o poveste de dragoste, de un scandal, de barfe, de look sau de vreo perla iesita pe gura frumoasei foste asistente TV, fanii sau criticii acesteia au avut intotdeauna un subiect de discutie in ceea ce o priveste pe Bianca.

Si daca s-au plictisit cumva, pentru ca in ultima vreme a fost destul de cuminte, se pare ca roscata, pe care o putem numi acum „fosta roscata” a ales sa isi faca o schimbare de look. Sa mai dea si oamenilor o tema de gandire.

Nu putem spune cu exactitate daca este vorba de o farsa, ori de o poza mai veche, dar cert este ca Bianca Dragusanu a postat o poza in care apare cu breton si cu parul vopsit blond platinat, o culoare pe care de altfel Bianca a mai avut-o in trecut. Poate fi un test, pentru a vedea in ce masura o asemenea schimbare i-ar afecta cunoscutii si fanii, mai ales daca ne luam dupa pozitia pe care aceasta o are in fotografie.

Vom afla cu siguranta raspunsul in cel mai scurt timp posibil si am putea de asemenea sa asistam si la o impacare intre aceasta si fostul ei sot, intrucat carcotasii spun ca aceasta devine tot mai apropiata de Victor Slav, pe care il asalteaza permanent cu mesaje de dragoste.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.