După cum vă anunțam acum câteva zile, într-un articol, chiar aici pe România Mondenă (Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!), Bebe Cotimanis s-a retras din juriul show-ului tv produs de Pro TV.

Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!

S-a creat mare vâlvă pe tema asta și, pe bună dreptate, unele guri din media românească s-au întrebat de ce această schimbare de personal și care este de fapt motivul real al acestei schimbări.

Românii au talent! Vezi cine e noul jurat!

Ca să liniștească pe toată lumea, actorul Bebe Cotimanis a dat o declarație și a încercat să elucideze misterul plecării lui neanunțate în prealabil.

Românii au talent

„Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale – trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta „Românii au talent” va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic. A fost foarte frumoasă. Nu a fost obositor, însă, a judeca pe cineva nu este chiar cel mai uşor lucru pe lumea asta. Am avut nopţi în care n-am dormit având mustrări de conştiinţă că intervin în destinul unor talente de excepţie, până la urmă. “

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.