Sabrina Fabian sau „Barbie de România” așa cum o cunoaște toată lumea a reușit să se facă cunoscută după ce a leșinat pe scena de la concursul „X Factor”. Blondina este o adolescentă dezinvoltă și nu s-a sfiint o clipă de întrebările iscoditoare ale reporterilor legate de viața sa amoroasă și de prototipul bărbatului perfect.

„Sunt elevă în clasa a XII a și mă pregătesc să dau Bacalaureatul, dar asta nu mă oprește să renunț la cariera mea profesională. Îmi doresc să ajung cunoscută nu numai în țară ci și peste hotare. În ceea ce privește viața mea personală, acum sunt singură, nu mă interesează băieții de vârsta mea pentru că sunt imaturi. Nu am pus momentan, ochii pe nimeni din lumea mondenă, dar cine știe pe viitor ce o să fie ?! Acum mă pregătesc să îmi lansez o piesă cu videoclip. Trebuia să plec și în Turcia cu un contract la modeling, dar nu am mai plecat după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, acum mă axez doar pe muzică.”

a spus Barbie,

Chiar dacă pe plan sentimental lucrurile nu sunt așa de roz se pare că pe plan profesional „Barbie de România” se bucură de realizări. Blondina reușește să atragă de fiecare dată atenția celor din jur, la evenimentele mondene la care participă, grație ținutelor sale extrem de sexy. Fiecare prezență a Sabrinei reușește să o aducă în centrul atenției, lucru pe care se pare că aceasta și-l dorește foarte mult.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.