Angelina Jolie și Brad Pitt nu se mai înțeleg încă de anul trecut, atunci când au fost surprinși de paparazzi în timp ce se certau într-un hotel din Sydney, anunță presa de peste Ocean. Vedeta le-ar fi spus prietenilor că este decisă să divorțeze.

Angelina Jolie și Brad Pitt le permite copiilor lor să se exprime în orice fel consideră de cuviință. Cei doi actori au împreună șase copii, iar fetița lor cea mare, Shiloh, i-a uimit pe toți cu noua tunsoare. La vârsta de 9 ani, Shiloh seamănă tot mai mult cu celebrii ei părinți, împrumutând atât din trăsăturile Angelinei, cât și din ale lui Brad Pitt. De curând, fetița s-a tuns foarte scurt, adoptând un stil băiețos, iar Angelina o încurajează să își exprime personalitatea cum simte ea.

 

„Pentru mine e fascinantă, mă fascinează deciziile pe care le ia. Nu voi fi niciodată genul de părinte care să-și forțeze copiii să fie ceva ce nu vor să fie. E un mod greșit de a crește un om. Cred că ar trebui să-i lăsăm pe copiii noștri să-și exprime firile fără să-i judecăm, e o parte importantă din dezvoltarea lor ca adulți.”

, a spus Angelina.

Angelina Jolie are o relație de zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Mr. & Mrs. Smith”. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Angelina Jolie.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.