Angela Similea are ghinioane în continuare

Angela Similea, dată în judecată de fostul cumnat

Angela Similea a fost dată în judecată de către Gabriel Surdu, fostul ei cumnat. Acesta este fratele lui Victor Surdu, decedat în urma cancerului. În acelaşi proces, deschis la începutul lunii iunie, Gabriel Surdu le-a chemat în judecată şi pe cele două fete ale fratelui său, Stefania Soreanu Surdu si Afrodita Victoria Vermaak. Cele două sunt locuiesc în străinătate, mai exact în Africa de Sud şi Italia.Angela Similea are ghinioane în continuare

Potrivit sursei citate, Gabriel Surdu intenţionează, prin acest proces, să obţină o parte din averea lăsată în urmă de fratele său. Angela Similea a rămas, după moartea soţului ei (Victor Surdu a murit în anul 2011) cu un conac cu 16 camere, cu mobilier de cea mai bună calitate, situată pe un teren de 6.500 de metri pătrați, chiar pe marginea unui lac! Moșia se află într-un sat parcă uitat de lume, în Belciugatele, dar şi cu nenumărate datorii. Artista trebuie să returneze băncilor aproape 700.000 de euro, bani împrumutaţi de soţul ei, cu puţin timp înainte de a înceta din viaţă.

Reamintim că celebra solistă a mai avut probleme în trecut. În acest moment casa artistei poate fi folosită de orice client dispus să plătească ca centru de organizări evenimente. Casă de vacanță, sau… hotel. Au trecut mai bine de doi ani, de când Angela Similea și fetele regretatului său soț, Victor Surdu, încearcă să vândă moșia de la Belciugatele. Au scăzut inițial prețul, de la 750.000, la 650.000 de euro, dar în zadar. Au dat zeci de anunțuri pe mai multe site-uri de specialitate. Cu toate acestea, vila de la Mataraua (comuna Belciugatele) se încăpățânează să rămână în proprietatea familiei.

Angela și moștenitoarele lui Victor Surdu, nu au renunțat însă la dorința de a vinde moșia. Ele sunt clientele fidele ale unui site de anunțuri. Și, dacă inițial, reînnoiau postarea săptămânal, schemă care s-a demonstrat a fi în zadar, acum, au schimbat tactica.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.