Fosta prezentatoare TV Andreea Raicu abordeaza subiectul despresiei si spune ca stie cat este de grea este viata pentru oamenii care sufera de aceasta boala.

Vedeta vorbeste din experienta, afirmand ca si ea la randul ei a trecut prin momente grele in viata.

”Vă spun din proprie experienţă: am trecut prin foarte multe momente grele, momente care acum mă ajuta să îi înţeleg pe cei care suferă de depresie. Am fost acolo şi ştiu cat de greu e. Mai ales că ea survine unui apogeu: de cele mai multe ori, exact după ce am reuşit să ajungem în vârful muntelui, unde cei din jurul nostru ne spun ca vom găsi un cufăr cu minuni, o lampă din care vom scoate soluţiile tuturor problemelor, picăm abrupt în prăpastia depresiei. Pentru că am luptat să ajungem la nişte împliniri pe care nu ni le doream cu adevărat, dar le-am adoptat pe nemestecate, împrumutându-le cu titlul de valoarea absolută de la cei din jur”, a marturisit Andreea Raicu, intr-o postare pe blogul sau personal.

Frumoasa vedeta ii sfatuieste pe cei care sufera de depresie sa accepte ajutor si sa caute un specialist, pentru ca depresia te poate aduce in punctul de a ceda atat emotional, cat si fizic.

”Oamenii nu discută despre depresie, nu caută ajutor specializat – încă nu suntem suficient de educaţi, ca societate, încât să nu ii mai privim pe cei care merg la psiholog ca pe nişte nebuni cu acte în regulă – şi o ignoră până în punctul în care nu îi mai fac faţă şi cedează nu numai emoţional, ci şi fizic… Vă rog, nu vă fie teamă să apelaţi la un specialist când aveţi momente mai dificile în viaţă. Nu vă fie teamă să plângeţi, să vă eliberaţi de stres, să le vorbiţi oamenilor din jurul vostru despre greutăţile pe care le înfruntaţi şi gândurile care vă macină. Trăiţi fiecare stare, permiteţi-vă să aveţi o zi proastă, să fiţi trişti, să renunţaţi la competiţia în care v-au împins pretenţiile celorlalţi”, a mai scris Andreea Raicu pe blog.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.