Andreea Marin are iar probleme

Ghinionul se ține scai de vedetă

Andreea Marin, se pare că în ultima vreme, are mai probleme și ghinionul se ține scai de ea.

După ce, nu cu mult timp în urmă, a fost vizitată de hoți în propria ei locuință, mai nou are probleme cu țepuitorii. Este vorba de o așa-zisă companie care s-a folosit, abuziv, de numele vedetei într-o campanie. Campania avea la bază produse de îngrijire a pielii, și s-au folosit de numelei ei pentru a-și face reclamă. Andreea Marin șocată de cele aflate a postat pe Facebook un anunț prin care se dezice de campania companiei și promite că lucrurile nu vor rămâne așa, anunțând demersuri legale pe această temă.Andreea Marin are iar probleme

„Acum doi ani, nu mă puteam mândri cu felul în care arătam. Toate ridurile și liniile fine mă întristau și mă îmbolnăveau. Pielea era palidă și arătam ca o bunicuță obișnuită. Ajungând în pragul depresiei am decis să schimb totul și am căutat cu disperare produse. Creme anti-îmbătrânire, exfoliante, seruri și produse de hidratare care mi-ar fi putut îmbunătăți imperfecțiunile tenului. Uitandu-ma la show-ul lui Dr. Oz am vazut ca prezenta o cremă anti-îmbătrânire și am decis să o încerc,” este mesajul care a care a enervat-o la culme.

„ATENŢIE! RECLAMĂ FALSĂ! Dragii mei, tocmai mi-a fost adus in atenţie acest link, în care eu apar într-un articol cu un citat pe care nu l-am spus niciodată, aparent făcând reclamă unei creme pe care nu numai că nu am folosit-o vreodată, dar de care nici nu am auzit. Eu voi face tot ce este necesar din punct de vedere legal, dar până atunci, vă rog distribuiţi această postare, astfel încat oamenii să nu fie păcăliţi şi să cumpere cumva această minciună. Va mulţumesc!” este postarea pe care a făcut-o Zâna, la vederea articolului.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.