Prezentatoarea Andreea Mantea a intrat in ultima luna de sarcina. Aceasta face fata cu brio provocarilor din planul profesional, deoarece sarcina nu i-a afectat deloc capacitatea de munca. Vedeta este insa socata de altceva…

In ceea ce priveste aspectul fizic si poftele, vedeta este cat se poate de speriata. Transformarile prin care a trecut pe parcursul sarcinii sunt vizibile, iar pe langa kilogramele in plus, hainele care nu o mai incap, sanii care nu isi gasesc locul in decolteu si bratele care si-au pierdut fermitatea, Andreea Mantea mai are parte de o schimbare ciudata.

Surse din preajma viitoare mamici au declarat ca Andreea este foarte speciata de transformari, mai ales de poftele pe care le are si despr schimbarea gusturilor.

„De cand o stiu eu pe Andreea, manca ceapa de ne speria pe toti. Ar fi fost in stare sa manance ceapa in combinatie cu orice, numai sa nu-i lipseasca de la masa. De cateva zile, daca pune ceapa in gura, vomita instant. Nu o singura data am vazut-o ca da buzna la baie, inainte de emisie, doar pentru ca alimentul s-a aflat in raza ei vizuala. O alta ciudatenie o reprezinta bananele. Nu le suporta. Ii dadeai sa manance orice fruct, numai banane nu, ca i se facea rau. Nici batuta nu punea banane in gura; i se pareau oribile. Acum, ce credeti… nu o mai opreste nimeni din mancat banane. E socata de ea si nu-i vine sa creada ca nu se mai poate opri din mancat banane. Iar cel mai tare lucru, detesta castanele coapte. Sa nu-i fi aratat asa ceva, ca te lua la bataie. Zilele trecute, un coleg a aparut la munca cu castane coapte. Am vazut-o cum a capatat privire de caprioara si a inceput sa inghita in sec. Nu numai ca a mancat, dar nici macar nu s-a lasat pana cand nu le-a terminat pe toate”, a declarat o angajata a studiourilor tv unde se fima emisiunea prezentata de Andreea Mantea.

Andreea Mantea, socata de schimbarile de pe timpul sarcinii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.