Andreea Balan a fost invitata in cadrul emisiunii “Un show pacatos”, iar Dan Capatos nu s-a abtinut de la intrebarile incomode.

Cantareata s-a aratat indignata de “interogarea” la care era supusa si a rabufnit!

 „Voi mereu ma intrebati despre relatia mea, când mă mărit, daca fac un copil. Toate emisiunile sunt numai cu mondenitati, numai cu prostii, cu scandaluri. Numai cu Oana Zavoranu. Nicio emisiune nu e muzicala. Artistul, saracul, unde sa mai cante?”, a comentat Andreea Balan.

Andreea este total nemultumita de modul in care prezentatorii de televiziune incearca sa afle cat mai multe detalii picante din viata personala a artistilor si nu pun accentul pe carierele lor.

„Eu vin la emisiune să promovez piesa mea. Și peste tot sunt întrebată toate prostiile. Dacă se duce Beyonce frumos la Jay Lennon se duce și își face treaba”, i-a spus Balanca lui Capatos.

„Eu nu spun că n-ai dreptate, dar nu e o emisiune muzicală”, a spus prezentatorul.

„Vrei să-ți dau un exemplu de întrebări proaste? Hai să-ți dau un exemplu: Ai rămas gravidă cu americanul? Ai făcut vreun avort în America? Fosta nevastă te-a bătut de te-a snopit?”, i-a mai replicat Capatos.

 „Copilul americanului ascultă Keo?”, a adaugat Silviu Andrei.

Trecand peste replicile rautacioase, Andreea Balan a revenit la intrebarile mai serioase si, cu aceasta ocazie, a negat faptul ca s-ar fi despartit de Michael, iubitul america, asa cum s-a vehiculat in presa mondena.

„Noi suntem în continuare împreună. Plec săptămâna viitoare la New York”, a spus cantareata Andrea Balan.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.