Andreea Bănică răspunde zvonurilor. Andreea Bănică este o femeie cu forme apetisante, dar nu a fost vreodată foarte slabă. Ea spune s-a luptat mereu cu kilogramele și admite că este o pofticioasă. Invitată într-o emisiune TV, cântăreața a mărturisit că de la Crăciun își face toate poftele, dar a ținut să precizeze că… nu este însărcinată

”Nu sunt slabă scândură, mereu am avut forme și am încercat să le dau jos. E mereu teama femeilor. De la Crăciun îmi tot fac poftele, să nu vă gândiți că sunt însărcinată, căci nu este vorba de așa ceva. În niciun caz”, a declarat Andreea Bănică, la Kanak D.

Andreea Bănică s-a născut pe 21 iunie 1978 în Eforie Sud şi s-a lansat în muzică la vârsta de patru ani, iar doi ani mai târziu a fost remarcată de Adrian Păunescu. Tot atunci, la şase ani, Andreea Bănică a participat la festivalul Cântarea României, unde a obţinut locul I. Cariera solistei a început cu adevărat în 1998, când a participat la festivalul de la Mamaia, unde a fost remarcată şi a fost ajutată să formeze prima trupă de fete, Exotic, alături de Claudia Pătrăşcanu şi Iulia Chelaru. Doi ani mai târziu formaţia s-a destrămat, iar Andreea a format împreună cu Cristina Rus trupa Blondy. Din 2004, vedeta şi-a început cariera solo, bucurându-se de succes, după succes, melodia Samba ajungând să fie cea mai difuzată piesă în Bulgaria în 2010. În 2008, Andreea Bănică s-a căsătorit cu Lucian Mitea, iubitul ei de 15 ani, care a fost şi impresarul trupei Blondy. Cei doi au devenit părinţi în mai 2009, când solista a născut o fetiţă.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.