Andreea Bănică însărcinată în 5 luni

Andreea Bănică (38 de ani) este însărcinată în cinci luni. A mărturisit abia acum faptul că miracolul maternității i se întâmplă din nou. Cântăreața spune că va hotărî numele bebelușului împreună cu fiica ei, Sofia (7 ani). La 38 de ani, Andreea Bănică trăiește pentru a doua oară miracolul maternității. Această sarcină fiind o surpriză chiar și pentru ea. Cântăreața va pleca în curând în vacanță alături de soțul ei. Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, mai au fetiță în vârstă de 7 ani, pe nume Sofia.Andreea Bănică însărcinată în 5 luni

”Am aproape 5 luni. Am încercat să nu spun nimănui despre sarcina mea. Nu neapărat că am ținut-o ascunsă. Cred că a fost singurul secret pe care nu l-am împărtășit cu toată lumea. Să sper că mă iertați și treceți peste asta. Am avut motivele mele. Sunt foarte mândră de pozele din această revistă. Burtica e măricică… Voi avea un băiețel probabil. Eu și Sofia vom căuta un nume și ne vom hotărî împreună. Arătam așa când eram în șase luni și jumătate cu Sofia. Sarcinile sunt total diferite. Dacă la prima nu am avut nicio problemă, acum a fost o perioadă foarte grea.

În primele 3 luni și jumătate am avut stări de vomă. Arsuri, dureri de stomac. Biscuiții nu îmi lipseau din buzunare. Aveam și la capul patului când mă trezeam noaptea și îmi era rău. În acea perioadă nu puteam să mănânc decât carbohidrați. Am luat în greutate patru kilograme. Mă simt mult mai bine. Am trecut de stările acelea. Vom pleca în Croația pe un iaht, vom stat 7-8 zile pe mare. Apoi ne vom plimba prin Franța. Ne vom întoarce acasă. O luăm pe Sofia și vom merge într-un parc de distracții, în afara țării”, a spus Andreea Bănică pe o rețea de socializare.

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.