Andreea Balan si Keo s-au despartit cu scandal, dupa ce blonda a aflat ca iubitul sau ducea o viata dubla alaturi de Misty. Ce doi si-au impartit vila proaspat construita, in care se mutasera impreuna, iar actele doveditoare sunt aproape gata.

Cantareata a construit un zid in casa, a trasat si impartit curtea, iar facturile la utilitati au fost separate. Astfel, pe Andreea Balan nu o mai leaga nimic de Keo. Cel putin in acte… Vedeta continua sa locuiasca in jumatate din vila in care urma sa locuiasca impreuna cu iubitul sau in timpul relatiei. Jumatatea cealalta de vila, care ii apartine artistului, nu este locuita. Keo si-a cumparat un alt imobil in care s-a mutat alaturi de iubita sa Misty, pentru a avea o relatie linistita si pentru a evita sa doarma sub acelasi acoperis cu fosta iubita.

Andreea Balan a fost cea care s-a ocupat de toate documentele. Ea nu a mai vrut sa aiba de-a face cu barbatul care a inselat-o si aceasta a fost singura metoda.

“Actele sunt aproape gata. Andreea nu vorbeste cu Keo, mama Andreei tine legatura. Nu-i mai leaga nimic. A tras zid in casa, in curte, la fel. Si facturile de utilitati le vin separat: apa, curent electric, caldura. Fiecare are in partea lui robineti, Andreea plateste ceea ce consuma, iar el la fel. Doar ca in partea lui Keo nu se consuma nimic pentru ca nu locuieste nimeni acolo. El si-a luat lucrurile, aparatura din studio, tot, si s-a mutat cu Misty intr-o locuinta noua”, au povestit persoane din anturajul fostului cuplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.