Artista Anca Turcasiu este din ce in ce mai laudata pentru frumusetea si conditia sa fizica la varsta de 46 de ani. Aceasta este mandra de infatisarea ei, insa, cand toata lumea o complimenteaza, ea omite sa spuna ca frumusetea sa cruda nu este tocmai naturala!

Cantareata nu este singura care apeleaza la “trucuri” pentru a arata mereu bine. Ea se poate lauda cu o silueta de invidiat si cu un ten frumos, tanar, fara riduri si sustine ca s-a tinut departe de bisturiu si de botox, dar admite ca a recurs la anumite tratamente pe baza de laser.

Aceste declaratii sunt insa de parte de adevar, iar laudele la adresa frumusetii Ancai Turcasiu ar trebui indreptate catre medicul sau estetician!

Persoane din apropierea vedetei sustin ca aceasta se afla intr-o continua competitie cu tatal copilului sau, medicul Cristia Gerogescu, in ceea ce priveste terapiile pentru corectarea si indepartarea ridurilor. Acestia frecventeaza clinica unui medic estetician de mai multi ani si sunt foarte fani ai botoxului, acidului hialuronic si a mezoterapiei, un cocktail special de vitamine. Cuplul apeleaza frecvent la nenumarate sedinte cu laser pentru rejuvenare faciala, procedeu care are ca rezultat stimularea secretiei naturale de colagen.

Pretul frumusetii Ancai Turcasiu? 4.000 de euro! Anual…

Anca Turcasiu este vegetariana si recurge la injectii cu botox si acid hialuronic inca de acum sase ani. Catareata are un ten prefect, aratand mai tanara acum decat arata atunci cand a inceput aceste interventii. Avand in vedere ca o simpla injectie cu botox sau acid ajunge pana la 500 de eruo, am putea face un calcul si trage concluzia ca Anca Turcasiu si Cristi Georgescu investesc cel putin 4.000 de euro pe an pentru a-si pastra tineretea.

Ne pare rau pentru fanele Ancai Turcasiu si pentru femeile de pretutindeni… Mitul fantanii tineretii a fost spulberat, iar vedeta noastra se pare ca se scalda, ca toate celelalte vedete vesnic tinere, in botox si acid hialuronic!

Leave a Reply

Your email address will not be published.