Alexandra Stan se face de râs în plină stradă

Alexandra Stan a ales un mod inedit de a-și promova cea mai recentă piesă.

Interpreta s-a pozat într-o pereche de blugi ce i-a lăsat la vedere posteriorul bine lucrat în sala de sport. Dacă unii dintre admiratori au admirat-o, alții au considerat că nu era necesară o așa expunere. Alexandra Stan a vrut să fie sexy, dar fanii au sesizat detaliul rușinos. Cu lenjeria intimă la vedere, interpreta a făcut senzație în mediul virtual. Alexandra Stan are milioane de fani.

Alexandra Stan se face de râs în plină stradă

Muzica ei se apreciată peste tot în lume. Pe 4 iunie 2012 este lansată piesa „Lemonade”, înregistrând aproape 47.000.000 vizualizări pe Youtube în mai puțin de 10 luni. Single–ul ajunge numărul 1 în Bulgaria. Intră în Top 50 în peste 8 țări fiind primul single de pe relansarea albumului de debut, Saxobeats. Următorul single, „Cliche (Hush Hush)” nu se bucură de același succes.

Colaborarea cu Manilla Maniacs pentru All My People este cel de-al treilea single de pe relansare. Nici acesta nu are un succes răsunător. După câteva luni petrecute înAmerica, Alexandra Stan revine în aprilie 2014 cu piesa Thanks For Leaving. Povestește despre relația ei cu Marcel Prodan. Piesele care urmează, Cherry Pop, Dance și Give Me Your everything de pe al doilea album de studio „Unlocked” s-au bucurat de mult succes în Japonia.

Alexandra Stan se face de râs în plină stradă

În iunie 2013, Alexandra Stan a fost spitalizată și concertele au fost amânate, fanii fiind anunțați cu ajutorul conturilor artistei de pe rețelele de socialziare că a fost implicată într-un accident de mașină. La doar câteva zile, Alexandra oferă un interviu pubilc cu ajutorul presei, acuzându-l pe Marcel Prodan că ar fi bătut-o și că toată povestea cu accidentul este o invenție.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.