Alexandra Stan, singurică şi cuminţică, aşa s-a obişnuit să se prezinte când este întrebată despre viaţa personală diva pop-dance care ne face mândri de fiecare dată când îi auzim piesele în afara graniţelor ţării.

Însă realitatea este că, în spatele portretului de fată singură pe care şi-l creionează şi care ar putea face orice bărbat să se viseze pretendent, Alexandra nuşi pierde preţioasa tinereţe aiurea şi, la 26 de ani, trăieşte o frumoasă iubire ascunsă, în braţele unui tânăr bine, care, la orice eveniment public, o veghează discret, de la distanţă, inspirat parcă de filmul “Bodyguard” cu Kevin Costner.

În ciuda imaginii sale de lumbersexual, “umbra” Alexandrei îi ţine “spatele” în permanenţă divei, trădându-şi sensibilitatea pe care o are faţă de iubita sa. Îi este şi şofer, şi gardă de corp, doar să fie lângă ea. În ultimii doi ani, Alexandra a fost surprinsă accidental în braţele unui tip, pe care l-a recomandat drept amic, aparent lecuită de bărbaţi după scandalul în urma căruia fostul său agent, Marcel Prodan, i-a şifonat într-un mod nedemn imaginea.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.