Adrian Mutu renunță la mondenități pentru funcția de președinte

De mâine va fi președintele clubului Dinamo

Adrian Mutu s-a retras de ceva vreme din lumea fotbalistică și ai fi zis că se ocupă de partea mondenă.

După ce șui-anunțase căsătoria cu noua sa iubită,  vedeta s-a retras din fotbal și pentru ceva timp nu s-a mai auzit nimic de el. Dar se pare că nu prea are timp de mondenități. După cum spun surse credibile, de mâine va prelua funcția de președinte la Dinamo. Declarația a fost făcută de fostul antrenor secund al Naționalei, Viorel Moldovan, la un post de televiziune de sport.

Adrian Mutu renunță la mondenități pentru funcția de președinte

„Mutu va fi președinte la Dinamo. Am și eu sursele mele. De mâine va fi noul președinte al lui Dinamo. Nu mă surprinde decizia celor de la Dinamo”, a declarat Viorel Moldovan la Dolcesport.

Mutu a jucat pentru Dinamo în perioada 1999-2000, iar în rest a evoluat pentru FC Argeș, Inter, Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City, ASA Târgu Mureș. La Dinamo, Adi a obținut singurele trofee din carieră, titlul și Cupa în 2000. Mutu a mai luat două trofee cu Juventus, dar titlurile au fost retrase ulterior în urma scandalului Calciopoli din 2006. 26 de goluri  a marcat Mutu la Dinamo în 18 partide, având un rol important în eventul din anul 2000. În retur a fost transferat la Inter

Leave a Reply

Your email address will not be published.