Adina Buzatu, creatoarea de modă, are probleme cu legea

Vedeta a fost acuzată de evaziune fiscală

Adina Buzatu a fost vizitată de poliție astăzi, și are mari probleme cu legea.

A fost ridicată de poliție și dusă la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, suspectată de mai multe ilegalități financiare. Stilista a stat mai multe ore dând declarații la Parchet, după audieri procurorii au decis să o plaseze sub control judiciar pe cauțiune. Adina Buzatu este acuzată de evaziune fiscală, alături de Eugen Burada și alte 25 de persoane. Conform procurorilor, prejudiciul este de 37 de milioane de lei. Au avut loc percheziții la domiciliile suspecților și la firmele acestora din Capitală.

Adina Buzatu, creatoarea de modă, are probleme cu legea

Sursele spun că Adina Buzatu ar fi declarat cu nu-i cunoaște pe ceilalți implicați, dar procurorii infirmă acest lucru. Ei spun că toți cei suspectați au spălat bani prin aceeași firmă fantomă. Toate aceste operațiuni financiare s-au făcut în perioada 2012 – 2014, prin înregistrarea de operațiuni contabile fictive. Așa s-ar fi rulat peste 120 de milioane de lei.

Adina Buzatu, creatoarea de modă, are probleme cu legea vindea haine de lux prin firma sa și astfel ea încasa sume importante de la clienți. Conform legii ea ar fi trebuit să plătească impozite mari la stat și ar fi apelat la metode ilegale pentru a micșora aceste sume. Patronii firmelor-fantoma sunt oameni cu venituri mici, usor de multumit cu un comision mic. Stiau insa in ce afaceri intra, spun procurorii. Procurorii vor sa se asigure ca recupereaza prejudiciul, asa ca vor pune sechestru pe bunurile suspectilor.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.