Adelina și Speak nu se mai însoară

Anunțul despărțirii a venit ca un fulger în lumea mondenă

Adelina și Speak nu se mai însoară, acesta este anunțul momentului în show-biz-ul autohton.

După ce acum câteva zile vă povesteam de mărturisirile lui Speak apropo de o eventuală căsătorie cu Adelina (vezi aici), acum se pare că a rămas cu buza umflată. N-ar fi prima dată când se despart, prima dată, gurile rele spun, ar fi fost pentru marketing și imagine. Acum însă, Adelina este cea care a făcut public acest lucru printr-o postare pe Facebook. Postarea pare cât se poate de reală și sinceră. Rămâne de văzut dacă este iar o mutare de imagine sau este pe bune. Oricum fostului soț, Liviu Vârciu, amicii îi spun de când s-a aflat, să o sune pe fosta lui mare iubire și soție.Adelina și Speak nu se mai însoară

„Dragi prieteni, îmi sunteţi mereu aproape. Vă mulţumesc pentru susţinerea voastră care în fiecare zi mă face să mă simt iubită. De aceea, îmi doresc să aflaţi de la mine, nu din alte surse, că în viaţă mea personală s-au produs anumite schimbări. După doi ani şi jumătate de relaţie, am decis împreună cu Ştefan (Speak) să mergem pe drumuri separate. Nu o să dezbatem nicăieri motivele care ne-au adus în acest punct. Nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta. Adelina și Speak nu se mai însoarăFiecare cuplu are povestea lui care nu întotdeauna se derulează aşa cum se proiectează la început. Relaţia noastră a fost una foarte frumoasă. Îl apreciez mult pe Ştefan ca om şi ca artist. Sunt recunoscătoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună.

Sperăm că lumea să ne înţeleagă şi să ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care ţine strict de sufletele noastre. Vă mulţumesc pentru înţelegere!”, a scris Adelina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.