Dan Badea, fostul sot al cantaretei Lora a decis sa vorbeasca despre divortul de vedeta blonda. Actorul a ironizat presa si toate speculatiile aparute in urma separarii celor doi, potrivit carora comediantul ar fi cazut intr-o depresie dupa ce cantareata i-a rupt inima.

„Eram atat de deprimat, incat atunci cand tineam spectacolele radeam cu toate sutele alea de oameni. Eram la pamant, efectiv! A fost ceva groaznic! Deci asa ceva nu s-a mai vazut. Am trecut prin momente dificile, dar na. Atat eu cat si spectatorii eram la pamant de ras, adica pe jos de ras. Dar nu eram deprimati, a fost bine. (…) Cred ca asa a fost sa fie. Am fost fericit in timpul casatoriei, dar apoi nu am am mai fost. Am tot cautat fericirea in viata asta si nu stiu ce sa zic. Inca nu am tras o concluzie”, a declarat Dan Badea in cadrul unei emisiuni.

Toata lumea cunoaste expresia “Razi tu, razi, dar nu e rasul tau!” si nici zicala “Dupa ras vine plans” nu ne este straina. Asa ca, despre declaratia lui Dan Badea nu putem decat sa spunem ca adevarul este probabil undeva la mijloc…

Actorul Dan Badea si frumoasa cantareata Lora s-au casatorit in anul 2012 si au pus punct relatiei prin divort, in toamna anului trecut. Cei soi sustin ca s-au separat in relatii amiabile, insa suferinta produsa a fost prezenta in ambele parti.

Ceea ce ne bucura este ca amandoi artistii s-au comportat matur si si-au vazut de drumul lor, iar carierele lor sunt din ce in ce mai infloritoare.

Related Posts

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.