După o perioadă mai mare de 10 ani, cei şase actori din serialul „Friends”, încheiat în 2004, se vor reuni, luna viitoare, pentru un show televizat, informează contactmusic.com. Mult aşteptata întâlnire a celor şase „prieteni” va avea loc pe 21 februarie, într-o emisiune a televiziunii americane NBC. Reuniunea este organizată pentru a-l omagia pe regizorului american de televiziune James Burrows, care, de curând, a terminat filmările episodului cu numărul 1000 din cariera sa, 15 dintre aceste episoade făcând parte din serialul„Friends”.

Actorii din serialul „Friends”, din nou împreună după mai mult de 10 ani

Deşi fanii serialului îşi doresc să îi vadă pe actorii David Schwimmer, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox, Matt LeBlanc şi Lisa Kudrow în aceeaşi încăpere, conducerea NBC recunoaşte că este posibil ca acest lucru să nu se întâmple. „Sper ca cei şase să apară în aceeaşi cameră, în acelaşi timp, dar nu sunt sigur că va fi posibil din punct de vedere logistic”, a declarat preşedintele NBC Entertainment, Robert Greenblatt.

Actorii din serialul „Friends”, din nou împreună după mai mult de 10 ani

Serialul „Friends”, difuzat timp de 10 ani pe postul american NBC, începând din 1994 şi până în 2004, se concentreazǎ asupra vieților unui grup de prieteni din cartierul Manhattan, New York. „Friends” a primit recenzii pozitive de-a lungul difuzării sale, devenind unul dintre cele mai de succes sitcomuri din toate timpurile. Serialul a câștigat multe din cele 63 de nominalizări la premiile Primetime Emmy Awards. De asemenea, a avut succes în ratinguri, clasându-se, anual, în primele 10 cele mai vizionate seriale TV americane. Spre sfârșitul filmărilor, actorii erau plătiți cu 1.000.000 de dolari pe episod.

Leave a Reply

Your email address will not be published.